Πρώτα σημάδια πονόλαιμου;

Honey & Lemon

Lemon Sugar Free

Strepsils – Πορτοκάλι, με βιταμίνη C

Strawberry Sugar Free

Cool

Οι Strepsils πορτοκάλι, με βιταμίνη C εξουδετερώνουν ιούς και βακτήρια, ανακουφίζουν άμεσα από τον πονόλαιμο και παρέχουν στον οργανισμό με την απαραίτητη ποσότητα βιταμίνης C.

Κάθε παστίλια περιέχει δύο ενεργά συστατικά αμυλμετακρεσόλη και διχλωροβενζυλική αλκοόλη τα οποία είναι ήπια αντισηπτικά που «εξουδετερώνουν» ιούς και βακτήρια που ευθύνονται για τις λοιμώξεις της στοματικής κοιλότητας.

Τα δύο αυτά ενεργά αντισηπτικά συστατικά ενεργούν απευθείας στη προσβληθείσα περιοχή του στόματος και του λαιμού ενώ παράλληλα υγραίνουν και μαλακώνουν τον λαιμό και έτσι καταπραΰνουν τον πονόλαιμο.

Η παρουσία της βιταμίνης C (100mg) σε συνδυασμό με το άρωμα πορτοκάλι προσδίδουν στις παστίλιες μια πολύ ευχάριστη γεύση ενώ συγχρόνως εφοδιάζουν τον οργανισμό με την απαραίτητη ποσότητα βιταμίνης C , που είναι πολύ χρήσιμη κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος ή της ίωσης. Είναι γνωστό ότι η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό.

• Οι νέες παστίλιες Strepsils Orange Vitamin C, με γεύση πορτοκάλι, είναι κατάλληλες για ενήλικες και παιδιά από έξι ετών.
Σε φαρμακεία, υπεραγορές και online στο ΕvZeen.com

© 2020   Lifepharma (Z.A.M) Ltd  – All rights reserved – Developed by Devitus Digital Ltd