Σε κάθε περίοδο της ζωή σου να είσαι…

και για ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Άμεση ανακούφιση για έως και 8 ώρες

Η κάθε γυναίκα σε κάθε περίοδο της ζωής της μπορεί να νιώθει και να είναι ανίκητη, αγωνίστρια, και πάνω απ’ όλα αισιόδοξη, χωρίς ενοχλήσεις, κράμπες και πόνο, ακόμα και τις δύσκολες μέρες του μήνα.

Η κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μια αγωνίστρια και η ευαίσθητη και η δυναμική. Όποιος και αν είναι ο χαρακτήρας σου, βρες την αγωνίστρια μέσα σου σε κάθε περίοδο της ζωή σου.

Όσο για εκείνη την περίοδο κάθε μήνα που δεν παλεύεται, το Nurofen soft capsules 400mg  μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα και τον πόνο, για έως και 8 ώρες.

Στις καλές αλλά και στις δύσκολες περιόδους της ζωής σου να είσαι αισιόδοξη!

Να κρατάς τα καλά της ζωής και να διώχνεις όλα αυτά που σε χαλάνε, όπως ο πόνος για εκείνη την περίοδο κάθε μήνα. Το Nurofen soft capsules 400mg, σε στηρίζει σε εκείνες τις δύσκολες μέρες του μήνα και σε βοηθάει να κρατάς την αισιοδοξία σου.

Σε κάθε περίοδο της ζωή σου μπορείς να είσαι ατρόμητη και να αντιμετωπίζεις την κάθε δυσκολία:  στο Πανεπιστήμιο, στη δουλειά, στις υποχρεώσεις.

Για τον πόνο της περιόδου που δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς, υπάρχει το Nurofen soft capsules 400mg, δρα άμεσα και διαρκεί για έως και 8 ώρες

• Όλα τα προϊόντα Nurofen διατίθενται στα φαρμακεία
• Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας
• Διαβάστε το φύλλο οδηγιών χρήσης

© 2020   Lifepharma (Z.A.M) Ltd  – All rights reserved – Developed by Devitus Digital Ltd