Νέα GUM® Pro Sensitive

Αγαπήστε κάθε της λεπτομέρεια

Αν τα ευαίσθητα δόντια σας ταλαιπωρούν, τότε έχετε κάθε λόγο να είσαστε πιο απαιτητικοί για την οδοντόβουρτσά σας. μια κανονική οδοντόβουρτσα μπορεί να προκαλέσει δυσφορία ή να ερεθίσει τις εκτεθειμένες ρίζες των ευαίσθητων δοντιών σας.

Η νέα οδοντόβουρτσα GUM PRO SENSITIVE στοχεύει την τελειότητα. Δημιουργήθηκε με μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια. Είμαστε βέβαιοι πως θα νοιώσετε τη διαφορά, με κάθε σας βούρτσισμα.

Για ένα απαλό και υψηλής ποιότητας, βαθύ καθαρισμό δοντιών

Η GUM PRO SENSITIVE σχεδιάστηκε για να παρέχει την εξαιρετικά απαλή φροντίδα που χρειάζονται τα ευαίσθητα δόντια και ούλα. Έχει ιδιαίτερα απαλή αίσθηση και καθαρίζει βαθύτερα από τις συνηθισμένες οδοντόβουρτσες για ευαίσθητα δόντια, φτάνοντας σε περιοχές όπου τείνει να συσσωρεύετε το φαγητό και να δημιουργείται η πλάκα. Κάθε λεπτομέρεια, από το μήκος, τη γωνία και την απαλότητα των ινών της, μέχρι το σχήμα και την αίσθηση της λαβής της, σχεδιάστηκαν για να σας βοηθήσουν να βουρτσίζετε δόντια και ούλα, όσο το δυνατόν καλύτερα, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαρότητας.

Οι Ίνες της GUM PRO Sensitive είναι ευχάριστα μαλακές και σε βοηθούν να φροντίσεις τα δόντια σου με το απαλό άγγιγμά τους.

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ*

Η GUM PRO SENSITIVE έχει κατασκευαστεί με μια μοναδική διαμόρφωση, με ίνες σε δύο επίπεδα και σε ιδανική γωνία έτσι ώστε να καθαρίζουν σωστά όλα τα σημεία των δοντιών. Οι εξαιρετικά λεπτές άκριες των ινών καθαρίζουν απαλά και αποτελεσματικά τις περιοχές όπου τείνουν να συσσωρεύονται τα υπολείμματα φαγητού και να δημιουργειτε η πλάκα.

ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ

Η εργονομική της χειρολαβή σας βοηθά να βουρτσίζεται καλά και με φυσικό τρόπο. Έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε εύκολα να κρατάτε την οδοντόβουρτσα με τον σωστό τρόπο και να τοποθετείτε αποτελεσματικά το κεφάλι της στα δόντια και τα ούλα σας στη σωστή γωνία βουρτσίσματος των 45°.

ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ

Διατίθεται σε συσκευασία από 70% ανακυκλωμένο PET και ανακυκλωμένο χαρτόνι.

Περιποιηθείτε τα ευαίσθητα δόντια και τα ούλα σας με τη πλήρη γκάμα προϊόντων της GUM.

*σε σύγκριση με μια συνηθισμένη χειροκίνητη οδοντόβουρτσα για ευαίσθητα δόντια.