Οι 3 οδοντόβουρτσες που θα αλλάξουν την ρουτίνα της στοματική σου υγιεινής.

  • Homepage
  • /
  • News
  • /
  • Οι 3 οδοντόβουρτσες που θα αλλάξουν την ρουτίνα της στοματική σου υγιεινής.

Με τόσες διαφορετικές επιλογές διαθέσιμες, μερικές φορές είναι δύσκολο να γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε με την επιλογή της οδοντόβουρτσάς σας. Όμως το κάθε άτομο είναι διαφορετικό… το ίδιο και οι ανάγκες του. H GUM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από κάθε οδοντόβουρτσες για κάθε ανάγκη και για όλη την οικογένεια.

Η επιλογή της κατάλληλης οδοντόβουρτσας μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της εμπειρίας στοματικής φροντίδας και να συμβάλει στην καλύτερη στοματική υγεία, γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε 3 διαφορετικές επιλογές που θα αλλάξουν την καθημερινή ρουτίνα στοματικής υγιεινής

GUM® Sonic Battery Toothbrush

Καινοτόμα οδοντόβουρτσα η οποία δονείται με 12.000 κύκλους ανά λεπτό καθαρίζοντας τα δόντια σας απαλά και διεγείροντας τη μικρο-κυκλοφορία των ούλων. Χρησιμοποιώντας την επιπλέον δύναμη της δόνησης , πετυχαίνει καλύτερα αποτελέσματα από ό, τι μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Οι εξαιρετικά-κωνικές τρίχες, είναι 50% πιο αποτελεσματικές στο να φτάσουν στα μεσοδόντια διαστήματα και καθαρίζουν 47 φορές βαθύτερα κάτω από τη γραμμή των ούλων.

GUM® Technique pro:

Η οδοντόβουρτσα GUM® Technique®+ είναι μία πολύ-επίπεδη οδοντόβουρτσα για καθημερινό καθαρισμό. Διαθέτει μια σειρά από διαφορετικά μεγέθη τριχών, και μία ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή για να φτάσετε σε κάθε σημείο του στόματος.

Ο σχεδιασμός τριχών Dome Trim® (με υπερυψωμένη κεντρική σειρά τριχών) φθάνει κάτω από την ουλοδοντική σχισμή και ανάμεσα στα δόντια. 

Η SuperTip προέκταση της άκρης βοηθάει στην απομάκρυνση της πλάκας από δυσπρόσιτες περιοχές

Η κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία αντιολισθητική λαβή Quad Grip®  βοηθά στη διατήρηση της συνιστάμενης γωνίας βουρτσίσματος 45° και παρέχει έλεγχο κατά το βούρτσισμα

GUM® Light Up: 

Κάντε το βούρτσισμα διασκεδαστικό και εύκολο με τη παιχνιδιάρικη φωτιζόμενη οδοντόβουρτσα με τερατάκια, και βοηθήστε το μικρό σας να απαλλαχθεί από τα κακά τερατάκια του στόματος!

Είναι ειδικά σχεδιασμένη να ενθαρρύνει τα παιδιά. Αναβοσβήνει για 1 λεπτό – τα παιδιά μπορούν να βουρτσίσουν τα πάνω δόντια μέχρι να σβήσει το φως και μετά να επαναλάβουν στα κάτω δόντια

Οι μαλακές τρίχες αφαιρούν απαλά την πλάκα ενώ διαθέτει πρακτικό βεντουζάκι στη βάση για να παραμένει η οδοντόβουρτσα όρθια

Find the full range of GUM products in pharmacies and online at EvZeen.com. Selected series and products are also available in supermarkets. GUM products are available in the Cypriot market by the company MS Iakovidis, a member of the MSJ Group. 

Latest Press Releases